<

Недорогий та якісний дитячий планшет: як обрати та зберегти бюджет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:31 | 21.06.2022 / Статті / /
Перегляди
244
/ коментарі 2

Переважна більшість батьків вважає доцільним включити у розвиток власної дитини такий популярний інструмент, як планшет. Цей гаджет вже давно перестав бути атрибутом дорослого життя та засобом для організації роботи чи навчання. Має значення й зростання інтересу малюків до такого виду електроніки. При правильному її використанні та увазі батьків малеча може не тільки розважатися, але й отримувати важливі знання для свого подальшого розвитку.

Постійне наповнення ринку дозволяє турботливим батькам вигідно замовити планшет у Львові, враховуючи всі цінові та технічні переваги приладу. Більшість виробників мають у своєму асортименті універсальні моделі гаджетів. Вони оснащені сучасною операційною системою, високоякісними екранами та спеціальними потужними процесорами й акумуляторами, здатними витримати тривалі перегляди мультиків чи розваги у популярні дитячі ігри. Але це далеко не всі параметри, на які повинні звертати увагу батьки під час вибору планшета для дитини.

Найважливіші характеристики дитячих гаджетів

Одним із найпопулярніших критеріїв є цінова доступність планшета. Та наразі представлено багато приладів, що якісно поєднують у собі технічну потужність і невелику вартість. 

Важливі критерії вибору гаджету для дитини:

  • наявність технології захисту дитячого зору та слуху;
  • програмне забезпечення з опцією батьківського контролю;
  • здатність планшету підтримувати новітні застосунки для розумового розвитку дитини;
  • конструкція має бути міцною й з високим рівнем водозахисту;
  • наявність у системі сучасної навігації.

Додатковими аспектами можуть виступати наявність телефонії, камери, високоємного акумулятора тощо. 

Найпопулярніші моделі дитячих планшетів

Серед гаджетів, що мають великий попит у сучасних батьків, є власний топ пристроїв. Серед них виділяються три найбільш функціональні та доступні моделі, які можна придбати в магазинах Алло у Львові

Prestigio SmartKids 3197

Проста, доступна й зручна модель для малюків з яскравим корпусом та інтерфейсом. Діагональ IPS-екрану – 7 дюймів з роздільною здатністю 1024х600 пікселів. Стабільний чотириядерний процесор 1,3 ГГц від компанії MediaTek, оперативна пам’ять 1 ГБ, додаткові слоти для СІМ-карти й карти пам’яті. В гаджеті встановлені спеціальні дитячі застосунки для розвитку та є можливість інсталяції додаткових програм за бажанням батьків.

Teclast P25

Планшет середньої цінової категорії з сучасним оснащенням у вигляді великого та яскравого 10.1-дюймового IPS-екрану (захисне скло) з роздільною здатністю 1280*800, стабільним процесором Allwinner A133 (1.6 ГГц) та оперативною пам’яттю 2 ГБ. Пристрій має камери на 5 та 2 Мп, вбудований графічний процесор, що значно покращує якість роботи дисплею, і здатність до розширення пам’яті.

Pixus Joker

Сучасний планшет з великим IPS-екраном 10.1 дюйма, оперативною пам’яттю 3 ГБ та швидким 8-ядерним 64-bit процесором МТ6762. Пристрій має операційну систему Android 9, 32 ГБ встановленої фізичної пам’яті зі здатністю підтримки карток до 128 ГБ, два слоти для СІМ-карт і систему навігації. Додатковим плюсом стане наявність двох камер 8 та 5 Мп, а також потужної батареї на 6000 мА*г для тривалої та якісної роботи планшету.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *