<

«Мертві лілії» – новий детективний серіал на каналі «Україна»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 10.02.2021 / Статті / /
Перегляди
421
/ Коментарі відсутні

З 8-го лютого канал «Україна» починає показ гостросюжетного серіалу «Мертві лілії». На глядачів чекає розкриття загадкових вбивств, яким жорстокий маніяк надає містичного забарвлення.

Про що мовчать «Мертві лілії»

Канал «Україна» зробив черговий подарунок шанувальникам детективів: з 8 лютого розпочалась трансляція 8 серійного серіалу «Мертві лілії». Дізнатись час виходу серіалу в ефір можна з розкладу телепрограм https://tv.meta.ua, щоб не пропустити несподівану розв’язку сюжету, в якому поєднались:

  • детективна лінія;
  • психологічна складова;
  • любовна частина.

Маленьке провінційне містечко Чорноозерськ охоплене панікою: на озері один за одним знаходять три човни, в яких лежать мертві дівчини, прикрашені водяними лілеями. Місцева поліція виявилась нездатною знайти злочинця. На місце злочину прибуває столичний фахівець, слідчий з особливо важливих справ Оксана Біла, яка спеціалізується на відкритті серійних вбивць.

Жінка приїздить до міста у супроводі психолога-криміналіста, який допомагає створити психологічний портрет маніяка. Виявляється, у Оксани до цієї справи є особистий інтерес: колись вона мало не стала жертвою серійного вбивці, і тепер для неї справа честі – розкрити низку аналогічних злочинів. Під час розслідування Оксані доведеться зазирнути в обличчя власному страхові.

Місцеві жителі вважають. що вбивства мають містичну складову: за легендою, колись в озері втопилась наречена, яка відтоді мститься гарним дівчатам. Розплутуючи справу, слідча буде здивована, які шалені пристрасті вирують в маленькому, та на перший погляд, спокійному містечку. Оксані доведеться відчути протидію місцевої поліції та чиновників, звернутись до ворожки, приборкати завзятого блогера.

Де знімався серіал та які актори виконали головні ролі

Серіал знімали в мальовничих місцях Київської області. Більша частина епізодів відбувалась на свіжому повітрі. В цьому, як відмітив режисер Павло Тупик, їм дуже пощастило, бо вдалося звести до мінімуму карантинні обмеження. Але на знімальному майданчику весь колектив дотримувався встановлених правил.

Головну роль виконала акторка Дана Абизова: їй вдалось досконало перевтілитись в образ слідчої, яка всупереч своїм страхам розкриває справу. Її партнером став Артем Карасьов, який зіграв блогера Петра. Прикрасою серіалу виявився харизматичний Сергій Калатай в ролі психолога-криміналіста Аркадія Левовича. В інших ролях знімались:

  • Єлизавета Майська;
  • Євген Єфремов;
  • Наталія Васько;
  • Сергій Сипливий;
  • Лариса Руснак.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *