<

Краще не вживати: смертельна небезпека білого м’яса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:23 | 17.09.2019 / Статті / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

Численні дослідження доводять шкоду червоного м’яса. Онкологи з Оксфордського університету виявили, що вживання курки та іншого білого м’яса теж шкодить здоров’ю.

З 2014 по 2016 рік експерти стежили за станом здоров’я 475 тисяч британців у віці 37–73 років,- передає 24 канал, з посиланням на The Times.

Вчені записували дані учасників про споживання м’яса.

До кінця другого року у 23 тисяч учасників дослідження розвинулися онкозахворювання.

Вченим вдалося виявити зв’язок між вживанням курки і розвитком негоджкінської лімфоми.

Крім того, вживання курячого м’яса збільшувало ймовірність виникнення раку простати у чоловіків, а також меланоми у людей обох статей.

Ризик виникнення пухлин підвищувався при споживанні від 30 грамів білого м’яса в день.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *