<

Kanyon – обробка та продаж натурального каменю імпортного виробництва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 22.04.2022 / Статті / /
Перегляди
69
/ Коментарі відсутні

Компанія Kanyon обробляє та продає натуральний камінь українського і закордонного виробництва. Фірма постачає його з Греції, Італії, Туреччини та інших країн, в залежності від потреб клієнта. Про те, що вибір каменю та якість його обробки будуть вдалими, говорить десятирічний досвід роботи спеціалістів Kanyon.

Спеціалісти Kanyon створюють декоративні елементи для інтер’єру, екстер’єру і ландшафтного дизайну, які можуть стати окрасою вашого дому, офісу або присадибної ділянки.

Широкий вибір каменю для ландшафтного дизайну, для облицювання, мармур, граніт та інші види каменю ви знайдете в інтернет-магазині Kanyon.

Панно, каміни, барні стійки, підвіконня, східці, обрамлення вікон – це ще не весь перелік виробів із майстерень онлайн-магазину.

Діліться вашими ідеями з досвідченими майстрами Kanyon – і вони допоможуть втілити їх у життя.

Наприклад, граніт у ландшафтному дизайні – один із незамінних матеріалів, тим більше в наших широтах. Цей натуральний камінь може витримати близько 300 циклів замерзання і відтавання при цьому його властивості не будуть змінюватись. А розтріскається він лише при 600 С. Граніт можна шліфувати, полірувати та придбати у нашому магазині.

У магазині Kanyon можна обрати найкращі кольори, фактури та розміри натурального каменю серед сотень варіантів.

Фахівці співпрацюють з клієнтами у будь-якому куточку України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *