<

IPhone 13 Pro – яскравий девайс із відмінними характеристиками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:03 | 28.07.2022 / Статті / /
Перегляди
179
/ коментарі 2

Оновлення телефонів iPhone стало звичним для фанатів бренду Apple. Щороку виробник випускає щось нове та незвичайне, а на сьогоднішній день актуальністю користується модель iPhone 13 Pro.

Смартфон отримує якісну камеру з незвичайним функціоналом, яскравий дисплей з ідеальним відображенням інформації, а також потужний процесор та збільшену місткість акумуляторної батареї.

Можливості та функціонал гаджета безмежний. Новий iphone 13 pro підійде фотографам, студентам, бізнесменам і просто тим, хто хоче користуватися якісним смартфоном. Необхідно лише визначитися з внутрішнім об’ємом пам’яті та підібрати гарний чохол для захисту корпусу та екрану.

Характеристики та параметри

На вибір є девайси з різним об’ємом внутрішньої пам’яті:

  • 128 ГБ;
  • 256 ГБ;
  • 512 ГБ;
  • 1 ТБ.

Максимальний обсяг ідеально підійде для любителів фотографій та відео, але за вільний простір доведеться заплатити.

Діагональ екрану Super Retina XDR 6,1 дюйми, а в його основі використовується сучасна OLED-матриця. Як підсумок – неймовірно красива картинка на смартфоні iPhone 13 mini, контрастність та чіткість найдрібніших деталей. Тепер навіть за сонячного дня з телефону буде комфортно читати інформацію.

За продуктивність відповідає процесор А15 Bionic. Він працюватиме істотно швидше за багатьох конкурентів, що робить смартфон універсальним у використанні. Також виробник застосовує графічний процесор на 5 ядер, що дозволить обробляти графіку на 50% швидше.

Додатковий функціонал

Застосування технології ProMotion дозволяє екрану адаптуватися до виконання конкретних завдань. При відтворенні відео або ігор частота оновлення кадрів підвищується до 120 кадрів за секунду, що формує плавність картинки. Через великі витрати енергії в такому режимі під час роботи в меню або статиці частота знижується до 10 Гц. Відповідно технологія змінює частоту кадрів там, де це потрібно, заощаджуючи при цьому заряд.

Місткість батареї 3095 мАг, що збільшить автономність роботи на 1,5 години більше у порівнянні з попередніми поколіннями. Відновлення заряджання дозволяється бездротовим способом або за допомогою класичного кабелю через порт Lightning.

Виконання корпусу

Класична прямокутна форма із закругленими краями. У виробництві використовується метал та скло. Надійність та довговічність гарантує хірургічна нержавіюча сталь. Панель Ceramic Shield здатна захистити матрицю від пошкоджень.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *