<

Ігрові приставки: як вибрати кращу у 2021 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 16.03.2021 / Статті / /
Перегляди
112
/ коментарі 3

Ігрові приставки дають можливість повністю зануритися у гру та пройти її на максимальних налаштуваннях графіки без придбання дорогого комп’ютера. Вибираючи відповідний пристрій, потрібно враховувати безліч параметрів. 

Консультанти інтернет-магазину Київстар розповіли про переваги консолей, підказали, як обрати кращу приставку й коли вигідніше її купувати.

Переваги ігрових приставок

Головна перевага – в ексклюзивних ігрових проєктах, які виходять виключно на консолі. Розробникам набагато простіше розробляти гру, якщо вони точно знають характеристики пристрою, тому частина студій працює лише для користувачів приставок. 

Геймерів на ПК особливо засмучують ситуації, коли цікавий проєкт виходить спочатку для консолі і тільки згодом для комп’ютера. Іноді очікування може тривати кілька років.

Назвемо ще 3 переваги купівлі ігрової приставки:

  • вартість. Консоль здається дорогою лише на перший погляд. Насправді зібрати комп’ютер, щоб на ньому без проблем працювали проєкти ААА рівня на високих налаштуваннях графіки, у кілька разів дорожче. Різниця може сягати десятків тисяч гривень;
  • довговічність. Так, ціни на ігрові приставки виправдані тим, що можна один раз купити консоль і грати на ній кілька років поспіль без оновлення комплектування. Приставки нового покоління з’являються раз на 4–8 років, а старі моделі підтримуються компаніями-виробниками десятиліттями;
  • оптимізація. Як порівняти з персональними комп’ютерами, то ігрові проєкти на приставках часто мають кращий вигляд, більш насичену графіку, та й грати на них простіше. Це пояснюється тим, що розробники підлаштовуються під визначені характеристики й створюють ігри з огляду на “залізо” користувача. А для комп’ютера ігри повинні відповідати поняттю загальної маси, щоб кожен геймер міг зіграти.

Розберемо кращі консолі й підберемо оптимальний стартовий пакет привілеїв та ігор.

Кращі ігрові приставки: рейтинг

SONY PlayStation 4 Pro 1Tb Black (Fortnite) – ігрова приставка, яка вирізняється від аналогів збільшеною продуктивністю вбудованого процесора й можливістю виводити на телевізор роздільну здатність графіки 4К. 

Потужна, стильна й швидка, вона підкорила геймерів процесором AMD Jaguar, графічним адаптером Radeon 914 МГц й оперативною пам’яттю на 8 Гб. Користувачі можуть одразу грати у популярну онлайн-гру Fortnite і завантажувати безліч проєктів завдяки 1 Тб пам’яті. До плюсів занесемо вбудований мікрофон і підтримання вібрації джойстика.

SONY PlayStation 4 Slim 1Tb (Gran Turismo + God Of War + Horizon. Zero Dawn + PS Plus 3М) – потужна консоль нового покоління із процесором AMD Jaguar і графічним адаптером Radeon Graphics Core Next Engine. Виробники передбачили для пристрою оперативну пам’ять на 8 Гб, 1 Тб накопичувача GDDR5, підтримання Blu-Ray DVD. Найбільше задоволення – під’єднати консоль до 4К-телевізора й почати грати у Gran Turismo або God of War, придбаних заздалегідь. Окрім 4 ігор у комплекті, тішить і безкоштовне користуватися PS Plus протягом трьох місяців. Передплата дає можливість оцінити золоту бібліотеку SONY й спробувати новинки безплатно.

У магазині Київстар пропонують різноманітні ігрові приставки, до того ж там реально підібрати популярні консолі зі знижкою.

Коли найкраще купувати

Ігрові приставки вигідно купляти за рік після початку продажів – їхня вартість знижується, тому геймер може обійтись без значних бюджетних витрат. 

Проте охочим відчути Next Engine й одразу зацінити новинки ігрової сфери має сенс замислитись про попереднє замовлення консолі.




коментарів: 3
  1. Отпимізація та графіка не краще комп’ютера, що на кілька десятків тисяч дорожче. Ігри на консоль досить такі дорогі, а на пк можна і “піратку” завантажити. Для прихильників ps4 скоро будуть невтішні новини, якщо цікавлять які, пошукайте в мережі. Можна зробити висновок, що краще зібрати пк за 20+ тисяч, вийти на середній фпс, чи дорожче, для ультра графіки, ніж купувати ігри для ps. Редактор чомусь опустив ps5 та xboх. Фортнайт версія.. це смішно. Думаю, що людина, котра писала статтю, прийшла за оголошенням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *