<

Як допомагають біженцям у волинському місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 27.09.2014 / Статті / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
??????? ? ???? ???????? ?? ??????????????? ??????????????? ??????? ? ????? 24 ??????? 2006 ?.

Представники управління соціального захисту Іваничівської районної ради надають допомогу біженцям зі сходу, які переселилися в район, – повідомляє інтеренет-видання «БУГ».

«До нас звернулося три сім’ї з Донецької області, дві з них багатодітні. Також є дві одинокі матері, 2 вагітні жінки. Вони зібрали необхідні документи, написали заяви, а ми вже подали запити в Міністерство соціальної політики для виділення їм допомоги.

Також очікуємо, що з приходом холодів, до нас ще приїдуть біженці. Інфраструктура на сході України зруйнована, тому сільські ради та управління МНС вже займаються підготовкою житла», – розповів заступник начальника управління соціального захисту населення Іваничівської районної ради Сергій Вільчинський.

Управління надає допомогу виплатами різних видів соціальної допомоги – субсидій, допомоги за народження дитини чи допомоги багатодітним сім’ям.

Нагадаємо, мешканка Нововолинська, яка двічі поборола смертельну хворобу,  змогла виховати і поставити на ноги 13 дітей, та ще й прийняти у дім біженців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *