<

Солодкі подарунки до Нового року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 25.12.2015 / Статті / , , /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

За кілька днів до Нового року багато мешканців Володимира-Волинського купують готові солодкі подарунки аби зробити приємність для близьких та ріднім. Журналісти інтернет-видання “БУГ” вирішили перевірити якість пакунків та порівняти різних виробників.

Ціни розпочинаються від 30-ти гривень за один подарунок і доходять за сотню, в залежності від складу пакунка та самої упаковки.

IMG_0726

Для перевірки обрали дві популярні фірми – Roshen та Konti в близьких цінових межах. Подарунок від Roshen коштує 35-ть гривень, а від Konti – 32-ві гривні. Порадувало, що обидва виробники не використали при оформленні пакунків наліпок та елементів фольги, які могли б зашкодити дітям до 3-х років.

Розпочнемо із терміну придатності. Konti чітко вказав цей термін – 6-ть місяців, у нашого екземпляра – до 10-го квітня 2016-го року. Roshen у цьому плані розчаровує, так як на упаковці конкретно термін не зафіксований, знайшли лише одну дату – 16-те вересня 2015-го року, сподіваємося що це дата виготовлення.

IMG_0730
IMG_0731

Склад. Roshen заявляє вагу у 250 грам і 23 цукерки, Konti – 270 грам та 18-ть цукерок, серед яких печиво та вафель. Йдемо у перший магазин, що знаходиться біля редакції та просимо перевірити вагу. Тут жоден виробник не розчарував: Roshen – 252 грами, Konti – 282 грами.

Візуально помітно, що у Konti склад в основному представлений шоколадними цукерками, а у Roshen – є частина карамелізованих. Але вибирати вже кожному особисто та відповідно від того, яким цукеркам надає перевагу.

Спробуємо ще одним способом підготувати солодкий подарунок. Одним із популярних варіантів є можливість самостійно скласти солодкий подарунок. Цей варіант підходить для багатьох, адже дозволяє самостійно вибрати наповнення та цінові межі пакунку. Журналіст “БУГ” відвідала фірмовий магазин “Roshen” у Володимирі-Волинському, та самостійно склала аналогічний набір.

IMG_0733

У підсумку, разом із святковим пакетом, подарунок коштував 25-ть гривень. Святково розфарбована упаковка від Roshen обходиться покупцям близько 10-ти гривень.

При виборі подарунку кожен керується своїми особистими критеріями та самостійно визначає у якому вигляді купувати подарунки. Головне щоб якість відповідала заявленим стандартам на упаковці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *