<

Електросамокати Xiaomi – універсальний засіб пересування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 1.06.2022 / Статті / /
Перегляди
91
/ Коментарі відсутні

Технологічні новинки завжди і скрізь будуть актуальними завдяки особливим характеристикам. Так сталося і з електричними самокатами Xiaomi, які поряд із кризою стали актуальними ще й завдяки своїй зручності та економічності. На вигляд це звичайний і простий самокат, але доповнення за допомогою електричного двигуна є відмінним рішенням для короткочасної поїздки.

Пересуватися за допомогою такого транспорту може кожен без особливих проблем. Він компактний, зручний та безпечний. Вибираючи самокати сяомі, кожен може вирішити проблему з міськими пробками, покататися з вітерцем і водночас позбавити себе необхідності заправляти транспорт. Його зручно зберігати у домашньому коридорі, десь в офісі або на балконі.

Критерії підбору

Бренд Xiaomi пропонує універсальні самокати на електриці з великою кількістю функцій та можливостей. При виборі необхідно враховувати дальність, яку може долати самокат на одному заряді батареї:

  1. До 20 км. Відмінний варіант для короткочасної прогулянки парком або пересування містом як альтернативне рішення громадського транспорту;
  2. До 30 км. Гарний спосіб швидко пересуватися великим містом;
  3. До 45 км. Подібні моделі чудово підходять для туристів та мандрівників, які за короткий період часу хочуть відвідати якнайбільше пам’яток.

Самокати здатні розвивати швидкість до 25 км/год, але потрібно враховувати безпеку та можливість індивідуального захисту. Крім дальності необхідно уточнити розмір коліс, вагу, потужність та ємність акумуляторної батареї. У міських умовах ідеально підійде самокат потужністю 250-300 Вт, а для пересіченої місцевості необхідно вибирати пристрої на 800 Вт, де також є підвіска з амортизацією.

Колеса невеликих розмірів чудово підійдуть для рівних доріг. Великі колеса дозволять долати ями та западини, тротуарну плитку та інші нерівності. Над заднім колесом є кришка, яка захищає водія від впливу бруду та бризок води. Кермо можна регулювати під зріст користувача. 

Де придбати електросамокати?

Відмінним місцем для вибору та покупки стане інтернет-магазин «Stylus», де є великий асортимент техніки під конкретні завдання та умови експлуатації. Кожна картка товару доповнюється детальним описом, характеристиками та фотографіями. Додаткову інформацію на вибір нададуть досвідчені співробітники та консультанти. Доставка здійснюється майже по всім містам України, а оплата доступна по факту доставки. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *