<

Експерти назвали як зекономити на відпустці у 2017 році*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 22.05.2017 / Статті / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Попри незначне збільшення цін на головних курортах, українці не планують позбавляти себе комфортного літнього відпочинку, говорять експерти. Щоб зекономити, жителі країни активно моніторять вигідні пропозиції від популярних готелів в інтернеті, а також купують необхідні пляжні речі на розпродажах в інтернет-магазинах.

В першу чергу, варто заощаджувати на проживанні, стверджує крупний портал акцій і знижок Скидочник, адже це найвагоміша частина бюджету на відпустку для багатьох. В піковий літній сезон, більшість популярних готелів і баз відпочинку по всій Україні, знижують вартість розміщення і проводять цілі промо-компанії, щоб привернути увагу нових потенційних клієнтів.

Так, в Карпатах, влітку можна відпочити в номері класу «люкс» всього за 350 грн на двох, тоді як взимку він коштує від 1000 грн. До послуг тут також включається одноразове харчування, безкоштовне відвідування сауни чи соляної кімнати. Зі знижками до -60% можна відвідати популярних Буковель, колоритне Яремче, Татарів або Славське.

На морських курортах, ситуація дещо інакша. Влітку тут піковий сезон, тому вартість відпочинку в окремих готелях може доходити до 2500 грн за добу. Щоб витратити менше, туристи шукають бюджетні варіанти розміщення в приватних секторах Одесси, Бердянська та Кирилівки, а також бронюють дешеве житло в Затоці, Кароліно-Бугаз та на Арабатській стрілці. До прикладу, на Азовському морі в Генічеську сьогодні активно пропонуються двомісні номери від 180 грн за добу.

Окрім, витрат на бронювання житла, слід раціональніше підходити до оновлення літнього гардеробу. Знайти необхідні пляжні речі, купити купальник по розпродажу, чи сонячні окуляри та сумки по акції є можливість в крупних інтернет-магазинах.

Як слід підготувати тіло до відкриття пляжного сезону, можна скориставшись вигідними пропозиціями від салонів краси і спорт-клубів, які дуже часто на літо значно знижують вартість своїх послуг через зниження попиту у сезон відпусток. Так, можна зробити епіляцію зі знижкою до -40%, масаж для схуднення, манікюр  та інші процедури. Заклади активно борються за клієнтів, тому активно проводять акційні пропозиції.

Щоб відпочити справді недорого необхідно розпочинати підготовку заздалегідь, до початку сезону, коли ціни нижчі не лише на одяг, але і на проживання і супутні послуги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *