<

«Динамо» готується до старту у Лізі чемпіонів: експерти оцінили шанси киян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 12.07.2022 / Статті / , /
Перегляди
96
/ Коментарі відсутні

Актуальні новини футболу України зараз тісно пов’язані з київським «Динамо», яке проводить підготовку до матчів кваліфікації Ліги чемпіонів. Розповідаємо, як експерти оцінюють шанси команди Мірчі Луческу.

“Динамо” зіграє проти турецького гранда

Через війну, яку на території України розв’язала російська армія, український чемпіонат був перерваний через відсутність можливості проводити матчі. Потім новини футболу повідомили, що рішенням УПЛ переможцем минулого сезону було призначено «Шахтаря», який після першого кола випереджав «Динамо» на два бали в турнірній таблиці.

Як результат, київський клуб отримав право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів, де в результаті жеребкування йому суперники дісталися “Фенербахче”. Минулий сезон турецького чемпіонату клуб зі Стамбула теж завершив на другій позиції, здобувши срібні медалі.

Як експерти оцінюють шанси команд

У протистоянні «Динамо» та «Фенербахче» експерти віддають перевагу турецькому клубу. Багато в чому це пов’язано з тим, що підопічні Мірчі Луческу не мають можливості якісно готуватися до сезону у зв’язку з війною і втратою низки ключових гравців.

Наразі шанси представника Туреччини пройти до наступного раунду кваліфікації оцінюються у 65%, а успіху «Динамо» відведено показник 35%. Також варто виділити, що у киян відсутній фактор гри на домашній арені.

“Біло-блакитних” прийматимуть суперника в польському місті Лодзь, а сам матч відбудеться 19 липня. До речі, у першому протистоянні команд аналітики не визначають переможця – шанси 50 на 50.

Останні новини зі стану «Динамо»

Шостого липня “Динамо” провело контрольний матч проти представника Швейцарії “Янг Бойз”. Поєдинок завершився внічию 0:0 без забитих голів, а тренерський штаб киян задіяв у ході поєдинку два рівноцінні склади.

Варто наголосити, що лідери «біло-блакитних» Віктор Циганков, Денис Гармаш та Віталій Буяльський взяли активну участь у поєдинку. Також до ладу повернувся основний голкіпер команди Георгій Бущан. Також у розпорядження Мірчі Луческу вже надійшли легіонери Беньямін Вербіч та Томаш Кенджьора.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *