<

Де знімати готівку, окрім банкомата: лайфхак від Mastercard

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 20.06.2022 / Статті / /
Перегляди
193
/ Коментарі відсутні

Будь-яка людина, яка звикла користуватися банківськими картками, знає: готівку можна зняти на касі банку або в будь-якому банкоматі, які у великих містах є практично всюди. Проте досить часто ми стикаємося із ситуацією, коли в банкоматі немає купюр потрібного номіналу, велика черга чи навпаки – часом немає готівки. Розповімо про зручний та швидкий спосіб зняття готівки від Mastercard.

Де і як можна скористатися послугою

На питання, де можна зняти готівку, відповідь досить проста: послуга доступна в більшості великих супермаркетів, в аптеках, на заправках, магазинах побутової техніки та інструменту. Повний перелік цих торгових точок можна переглянути на офіційному сайті Mastercard.

Переведення в готівку грошей з картки Mastercard в подібних місцях набуває все більшого попиту, тому багато комерційних підприємств намагаються приєднатися до програми й запропонувати своїм клієнтам можливість зняття готівки на касі. Поцікавтеся: швидше за все, у вашому районі вже є кілька місць, де легко можна зняти готівку, не відвідуючи банк або банкомат.

Для того, щоб зняти гроші на касі, вам необхідно зробити наступне:

  1. Повідомити касиру своє бажання зняти з картки грошей. Найчастіше можна зняти від 500 до 6000 грн за одну операцію, але це залежить від партнерських умов між банком та торговою точкою, де ви хочете зняти готівку.
  2. Касир відкриє чек, тобто проб’є обрані вами товари та додасть до суми покупок необхідну кількість готівки. Зверніть увагу: для того, щоб зняти гроші на касі, необхідно здійснити будь-яку покупку в магазині.
  3. Піднесіть картку, телефон або смарт-годинник, через який робите оплату, до термінала, здійсніть підтвердження операції.
  4. Касир видасть необхідну суму готівки та 2 чеки – один за товар, другий за зняття коштів з картки.

Переваги зняття готівки на касі

  • Не доведеться шукати банкомат, що особливо актуально у незнайомих містах чи районах. Заходиш у великий супермаркет — і знімаєш готівку на касі.
  • Можливість отримати суму купюрами потрібного номіналу. Наприклад: ви хочете зняти з картки 500 грн. Можна попросити касира видати вам 2 купюри по 200 грн та 1 номіналом 100 грн. Або навпаки, отримати суму однією купюрою. Ця умова не є обов’язковою, однак часто касири йдуть назустріч клієнтам і намагаються видати готівку такими купюрами, якими ви попросите.
  • Економія часу: роблячи щоденні покупки, відразу знімаєш необхідну суму, а отже не доведеться йти до банкомата та ще раз стояти у черзі.
  • Безпека операції: кошти надійно захищені, операція вимагає підтвердження (через введення пін-коду, Touch ID / Face ID).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *