<

Де у Львові можна замовити італійську піцу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 20.01.2022 / Статті / /
Перегляди
1583
/ Коментарі відсутні

Піца – одна з найпопулярніших страв у світі. Безліч людей обожнюють соковиту начинку на тонкому тісті, яка чудово тамує голод. У Львові цю страву пропонує безліч ресторанів, але щоб гарантовано отримати смачну страву за доступною ціною, ресторан «La Famiglia Lviv» стане чудовим варіантом.  

Тут доступна швидка доставка піци в різні райони міста. Меню в закладі досить велике, тому зробити замовлення зможе кожен охочий. Працівники закладу розробили рецепти для веганів та вегетаріанців. Також є традиційні варіації піци та страви з незвичним поєднанням інгредієнтів.

Особливості піци від Ля Фамілія Львів

Ресторан ««La Famiglia Lviv» з радістю вітає кожного клієнта. Якщо немає часу чи можливості відвідати заклад особисто, можна замовити піцу з доставкою. Це послуга, якою користуються безліч людей.

Головний секрет популярності ресторану полягає в смачних та завжди свіжих стравах. Працівники не втомлюються вдосконалювати свої навички та створювати нові рецепти. Але окрім рецептури, в ресторані приділяють велику увагу якості продуктів. Для приготування страв завжди використовують ароматні та свіжі інгредієнти. Завдяки цьому піца не лише смачна, але й приваблива.

Меню ресторану

Ресторан Ля Фамілія Львів пропонує досить велике меню, в якому кожен може обрати страву на свій смак. Найбільшою популярністю тут користується піца:

1.     La Famiglia XXL – приготована за авторським рецептом. Це фірмова страва, яка стане справжньою знахідкою для великої компанії, адже її вага перевищує 1 кг. Але окрім великого розміру вона приємно вражає чудовим смаком.

2.     Маргарита. Ця піца зроблена за класичним рецептом, тому її точно оцінять справжні поціновувачі італійської кухні.

3.     Дьябло. Це чудовий варіант для любителів гострого, адже в цій страві вдало поєднується перець чилі, салямі та томати.

4.     Кальцоне. Це класичний варіант закритої піци з соусом помодоро, шинкою, грибами та томатами.

5.     З лососем. Така піца має безліч прихильників, тому що вона не лише має приємний смак, а й досить корисна. Саме тому її часто обирають прихильники здорового способу життя.

Зробити замовлення досить легко, адже всі фото на сайті відповідають дійсності, а в описі кожної страви вказаний повний перелік інгредієнтів.

Як зробити замовлення

Щоб спробувати справжню італійську піцу не потрібно витрачати багато часу. На сайті ресторану можна ознайомитись з меню та швидко оформити замовлення. Щоб максимально задовольнити клієнтів, працівники ресторану практикують індивідуальний підхід до кожного. Наприклад, можна замовити піцу зі збільшеною кількістю сиру або попрохати не додавати інгредієнт, який вам не смакує.

Якщо вартість замовлення перевищує 400 грн, послуга кур’єра буде безкоштовною. Він прибуде через 30 хвилин після оформлення замовлення, тому страви будуть теплими та ароматними. Також можна забрати замовлення самостійно одразу після приготування. Оплату легко провести будь-яким доступним способом. Доставка піци буде вдалим рішенням для великої компанії друзів або затишного вечора в колі родини.