<

BB-крем, парфуми та інші несподіванки: українці розповіли, які незвичайні речі можна знайти в їхніх холодильниках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 11.02.2020 / Статті /
Перегляди
108
/ Коментарі відсутні

Українці переконані, що на полицях сучасних холодильників можна зберігати не лише харчові продукти. На їхню думку, низька температура позитивно впливає на деякі косметичні засоби, рослини та навіть предмети гардеробу.

Втім, любителі різноманітних лайфхаків попереджають, що з метою уникнення змішування запахів їжі та неїстівних речовин слід використовувати холодильні прилади з грамотно зонованим простором всередині. 

Дотримуватися правил товарного сусідства допоможе будь-який доступний за посиланням https://www.moyo.ua/bt/kbt/holodilniky/siemens/ холодильник Siemens або місткий прилад від іншого популярного виробника.

Топ-5 найнезвичайніших речей, які можуть «ховатися» за дверцятами холодильника

Іноді в домашніх холодильниках українців можна знайти дійсно несподівані «сюрпризи». Найчастіше на полиці потрапляють:

  • Лікувальні засоби. Деякі настоянки, пігулки, креми та мазі необхідно зберігати при температурі від 0 до +6 градусів з метою уникнення їхнього передчасного псування. Здебільшого місце для ліків знаходиться на дверцятах холодильного приладу – поряд з відділенням для пляшок та контейнерами для зберігання яєць.
  • BB-креми, тональні креми та консилери. Низька температура позитивно впливає на стан усіх цих косметичних продуктів. Так, наприклад, охолоджені креми на водній основі залишаються однорідними та наносяться рівномірно навіть після тривалого використання. 

Важливо: Перед тим, як покласти косметику в холодильник, варто ознайомитися з умовами її зберігання, вказаними на поверхні пакування. Якщо ця важлива інформація відсутня на флаконі, пляшечці або тюбикові, то її можна знайти в інтернеті – наприклад, на офіційних сайтах виробників.

  • Гелеві маски для сну. Що може бути краще, ніж приємна прохолода, яка поступово проникає в кожну клітину обличчя, дозволяє розслабитися та швидко заснути? Відчути її можна, використовуючи попередньо охолоджену маску для сну з гелевою основою.
  • Живі квіти. Один із методів екстреної допомоги квітам, які починають в’янути, – це «лікування» холодом. Експериментаторам вдалося з’ясувати, що після перебування всередині холодильної камери більшість квітів (за винятком теплолюбних) виглядає значно краще.
  • Капронові колготки. Неймовірно, але факт – під дією холоду цей елемент одягу стає стійкішим до механічних пошкоджень. Щоправда, для колготок потрібні кардинальні міри – їх обов’язково слід тримати не в холодильній, а в морозильній камері. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *