<

Басейни від Bestway – чудовий аксесуар для розваг та відпочинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 23.08.2022 / Статті / /
Перегляди
230
/ Коментарі відсутні

Відома компанія Bestway Group є виробником універсальних та багатофункціональних басейнів, що забезпечують ідеальні умови для відпочинку у теплу пору року. В основі виробництва використовують тканину ПВХ.

Штучні басейни складаються і розкладаються за кілька хвилин і можуть стати відмінним доповненням як на території приватного будинку, так і розважальних комплексів різного типу.

Каркасні басейни

Основний асортимент товарів – це каркасні моделі басейнів. Вони відрізняються формою, конструкцією та зовнішнім виконанням. Вибираючи продукцію від bestway можна отримати у володіння стійкі до зношування моделі басейнів. Вони витримують велике навантаження та без проблем розкладаються за допомогою інструкції.

В основі використовується жорсткий каркас, а всередині встановлюється велика чаша, що наповнюється водою. Ця чаша виготовляється із застосуванням тришарового матеріалу ПВХ. Каркас виготовляється зі сталевих або пластикових труб. Кожне металеве з’єднання додатково обробляється спеціальними компонентами, щоб запобігти корозії.

Каркасні моделі басейнів поділяються на дві категорії:

  1. Стаціонарні. Чаша та каркас є цілісними. Демонтаж неможливий, відповідно, вони застосовуються для регулярної експлуатації. За бажанням можна виконати консервацію на зимовий час;
  2. Збірні. Конструкція складається з великої кількості різних елементів та деталей, а їх складання забезпечується спеціальною фурнітурою. Такі моделі компактні і мають невелику вагу, можуть використовуватися на дачі або на території приватного будинку.

Лише кілька годин потрібно на складання, тим більше в комплекті є інструкція, за допомогою якої все вдасться виконати максимально швидко.

Безкаркасні моделі

В основі застосовується матеріал ПВХ, який укладається у декілька шарів. Додатково у посилених моделях застосовується армована поліестерова сітка, що додатково збільшить міцність та довговічність конструкції.

Також виробник розширює асортименти продукції, пропонуючи надувні моделі басейнів. Для надування використовується насос із комплекту. Найчастіше такі моделі використовуються для дітей, адже відсутність каркаса гарантує м’якість по периметру та захист від травм.

Рекомендації щодо вибору

Будь-який варіант виконання басейнів від Bestway є чудовим доповненням до приватного будинку або території розважальних центрів та парків. Необхідно дотримуватися кількох рекомендацій, щоб зробити правильний вибір і покупку:

  1. Габаритні розміри та форма. Кругла та овальна форми є найбільш практичними та зручними. Вони без проблем встановлюються за лічені хвилини і не заважатимуть на території;
  2. Призначення. Вирізняють сімейні, дитячі та дорослі басейни. Вони відрізнятимуться глибиною та діаметром;
  3. Набір аксесуарів. Комплектація може доповнюватись фільтром для очищення води, насосом, дитячими гірками та додатковими іграшками.

Під час вибору також рекомендується детально проаналізувати технічні характеристики, параметри та фотографії для наочності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *