<

Найкращі ідеї подарунків на Новий рік 2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:23 | 26.12.2019 / Статті / , , /
Перегляди
109
/ Коментарі відсутні

До Нового року залишається не так вже й багато часу. Його з нетерпінням чекають не лише діти, але і дорослі. Тому зовсім не дивно, що вже сьогодні багато хто замислюється над тим, що ж подарувати рідним і близьким.

УНІАН зібрав найкращі ідеї для новорічних подарунків.

Подарунки дітям на Новий рік

Новорічне свято – чудовий привід подарувати малюкам розвиваючі іграшки.

Дітям до трьох років можна вибрати великі конструктори, іграшки з кнопками різних форм, набори для ігор в снігу, м’ячики різних розмірів і кольорів, пірамідки, а також розвиваючі килимки.

Для дівчаток старше ви можете підібрати настільну гру, набір дитячої косметики, набір для дослідів, блокнот з кольоровими олівцями або ручками, мольберт для малювання, незвичайний одяг, головоломку або ж рюкзак.

Хлопчикові можна вибрати цікаву книгу, дитячий намет у вигляді незвичайного будиночка або вігваму, санки, ковзани або лижі, залізницю, машинку на пульті управління, трансформера або робота.

Для дітей-підлітків підійдуть такі подарунки, як смартфон, смарт-годинник, планшет, ігрова приставка або джойстик, нові кросівки, окуляри віртуальної реальності. Нові технології – чи не це найбільш захоплює підростаюче покоління.

Подарунки своїми руками на Новий рік

Звичайно ж, ніколи не виходить з моди те, що ви можете зробити самі для коханої та дорогої людини в якості подарунка.

Ідей для цього можна знайти сотні та навіть тисячі. Це можуть бути як корисні, для щоденного користування подарунки, так і оригінальні сувеніри, які просто порадують і будуть дарувати позитив кожен день.

Наприклад, можна зробити баночку, шкатулку, коробку з побажаннями або передбаченнями; спекти тематичне імбирне печиво; зробити пряниковий будиночок або ароматні прикраси для новорічної ялинки; змайструвати рамку для фото або снігову кулю.

Якщо ж ви вмієте в’язати або шити, Новий рік може стати тим особливим приводом, щоб піднести самим близьким з любов’ю зв’язані або зшиті речі.

Новорічні сувеніри

Враховуючи те, що 2020 рік – за східним календарем це рік щура, на новорічних ярмарках ви знайдете чимало милих сувенірів з цим гризуном у самих різних перевтіленнях. Тим більше, що у східних країнах щур є символом багатства, чистоти, добробуту і доброчесності.

Не менш приємними для близьких будуть сувеніри на традиційну новорічну, зимову тематику – сніговики, олені, сніжинки, ялинки та інше. У вигляді статуеток, свічок, підсвічників, рамок для фото вони стануть прекрасним доповненням до святкового настрою.

Також можна вибрати сувеніри, що індивідуально підходять для кожного з тих, кого ви хочете порадувати цього дня. У сувенірних магазинах знайдеться безліч варіантів на цей рахунок – скарбничка-сейф, світильники, лампи-проектори, масажні килимки, будильники та предмети побуту в найрізноманітніших варіаціях.

Корисні та незвичайні подарунки – що може бути краще для того, кого ви хочете здивувати.

Новорічні ласощі

Схоже, це саме те, що ніколи не перестане бути найбільш вдалим подарунком до того чи іншого свята. А в Новий рік солодощі, частування, улюблені напої в якості подарунка можуть особливо порадувати. Адже вони ніколи не стануть тим, що буде в підсумку припадати пилом на полиці.

Цікаво оформлені ласощі – влучний подарунок, як для дітей, так і для дорослих.

Печиво, цукерки, шоколад, зефір, фрукти – все це може стати “будівельним матеріалом” для оформлення букетів, кошиків, або наповненням подарункових упаковок у вигляді різноманітних коробок і пакетів з новорічними зображеннями. У цьому випадку все залежить від вашої уяви.

Для дорослих підійде в якості подарунка улюблений алкогольний напій у святковій упаковці. Прекрасним вибором може також стати набір для чаювання або пачка вишуканої, улюбленої кави.

Корпоративні подарунки

Подарувати щось особливе колективу на Новий рік – прекрасний привід не тільки підняти настрій своїй команді, але і можливість налагодити робочу атмосферу, а також зміцнити ділові відносини.

Усім відомо, що запорука продуктивної роботи – це сприятлива атмосфера в колективі.

Можна обрати як спільний подарунок, котрий буде використовуватися усіма, так і кожному члену команди окремо.

Це можуть бути настільні ігри, пазли, набори для спільного проведення часу або сувеніри, офісні дрібниці, предмети для щоденного користування, такі як візитниці, карти пам’яті та інше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *