<

21 століття: як сучасні українці зустрічають Новий рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 20.12.2017 / Статті /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Зовсім скоро на ялинці розвісять гірлянди, на стіл поставлять олів’є, а по телевізору покажуть «Один вдома». І у всього цього буде тільки одне пояснення – Новий рік. Але чи всі його так зустрічають?

Все більшою популярністю користується зустріч Нового року на головній площі. Наприклад, столиця радо зустрічає своїх гостей і жителів біля ялинки на Софіївській площі. Незважаючи на мороз і сніг, люди, що святкують там, радісно підіймають келихи ігристого, обіймаються і обмінюються привітаннями з близькими.

Багато жителів України вважають за краще проводити новорічну ніч в ресторані або кафе, пояснюючи це тим, що можна відпочити зі спокійною душею і вражаючим розмахом, не хвилюючись про готування, прибирання і підготовку до свята.

Молодь найчастіше вирішує зустріти перше січня в колі друзів і орендує для цього житло, поки не маючи власного. Квартира в новорічну ніч – задоволення не з дешевих, але спланувавши відпочинок восени, можна обрати недорогий та розкішний варіант. Задоволення не з дешевих, оскільки в новорічну ніч власники нерухомості ставлять подвійний тариф на оренду. Для великих і гучних компаній краще брати не квартиру, а будинок, щоб уникнути непорозумінь з сусідами або правоохоронцями.

Найоригінальнішим рішенням завжди була зустріч Нового року в іншому місті. Звичайно, краще місця, ніж старовинне місто Лева, для цього не знайти. Не можна сказати, що квартира в новорічну ніч у Львові дуже дешева, але і захмарні ціни можна обійти стороною. Радувати себе варто починати з самого першого дня року, щоб весь він був наповнений позитивними емоціями і любов’ю.

Якщо ні з одним з цих варіантів не склалося, виберіть класичну зустріч Нового року: приготуйте святковий стіл вдома і запросіть до себе в гості рідних і друзів, яких буде радісно бачити не тільки раз на рік!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *