<

У Нововолинську благодійники з дітьми зібрали майже 3 тисячі для поранених

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 6.10.2014 / Статті / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0221

Благодійний майстер-клас з акрилового живопису відбувся вчора, 5 жовтня, у Нововолинську на Майдані Незалежності, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

До Дня художника під відкритим небом зібралися усі охочі помалювати. Організувала акцію компанія «Роса».

«Ми хотіли подарувати радість творчості нашим жителям, і запросили усіх бажаючих, хто пробував малювати, хто ніколи не пробував, але дуже бажає себе спробувати в творчості», – розповіла співорганізаторка акції Ольга Простопчук.

Завдяки художникам у майстер-класі взяли участь тридцять людей. З їх допомогою  організатори отримали дуже цікаві роботи.

«Зібрані кошти компанія «Роса» подвоїть і передасть на допомогу пораненим хлопцям з 51-ої бригади. Таким чином, хочемо зробити і свій внесок», – додала вона.

Найменшим учасникам акції пропонували малювати крейдою на асфальті або маркерами на папері. Також були передбачені й інші розваги: батут, бульбашки та хороводи. Дорослим теж пропонували спробувати себе у ролі художників на міні-полотнах.

За підсумками акції, вдалося зібрати 2651 гривню. Таки чином, компанія подвоїть цю суму та передасть гроші на допомогу пораненим бійцям з 51-ої бригади, які лікуються на Волині. За словами співорганізатора акції, працівники компанії також вирішили фінансово долучитися до ідеї.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *