<

У місті на Волині з’являться сучасні велопарковки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:04 | 5.10.2014 / Статті / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
images

На сьогодні велосипед став одним із найпопулярніших засобі пересування у Нововолинську. Більше того, велосипед – це один із найбільш екологічних видів транспорту. Також він допомагає підтримувати здоровий спосіб життя своїм власникам.

Під час зустрічей із мешканцями Нововолинська кандидат у народні депутати по округу №19 Ігор Гузь дізнався, що у місті не вистачає велопарковок, – повідомили у прес-службі кандидата.

Пересуватися велосипедом – позитивний досвід, який вже давно реалізували у країнах ЄС. Втілювати його потрібно і на Волині. Однак поки у багатьох містах, зокрема в Нововолинську, немає велодоріжок та достатньої кількості велопарковок, – відзначає Ігор Гузь.

Він послідовно замається пропагуванням здорового способу життя та відмови від шкідливих звичок, тому планує подбати про встановлення велопарковок біля найбільш популярних об’єктів Нововолинська, зокрема біля ринків, стадіонів, будівель органів влади, місць масового відпочинку.

Конкретний список планують найближчим часом узгодити із Нововолинською міською радою.

Встановлення велопарковок створить кращі умови для велосипедистів місті, що мотивуватиме більше нововолинців приєднуватися до любителів цього виду транспорту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *