<

Родичі бійців 51-ої бригади пікетують військову частину у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 16.09.2014 / Статті / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
1393917529-3578

У вівторок, 16 вересня,  під стінами військової частини 51-ої окремої механізованої бригади зібралися родичі військових, – про це інформує інтернет-видання «БУГ».

Як і минулого разу, під час мітингу 12 вересня, вони прийшли, аби вимагати демобілізації 51-ої бригади, визволення полонених та  виведення волинських військових зі Сходу країни.

«Вирішувати питання треба методом переговорів, а не криків і бійок», – зазначив голова батьківського комітету мобілізованих волинян Ярослав Мудрик.

Також він розповів, що на Сході України знаходиться багато непізнаних тіл військових. Волонтери, які там працюють, уже склали банк їх ДНК.

Усіх родичів зниклих військовослужбовців просять чимшвидше піти до військомматів, де бійці були мобілізовані, та здати свою кров для безплатного аналізу ДНК.

Окрім того, Ярослав Мудрик повідомив, що мітинг перенесли на 11 годину 19 вересня. До цього часу чиновники повинні вирішити долю 51-ої бригади та  хлопців, які самовільно приїхали додому.

Нагадаємо, раніше міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк 51-шу ОМБР переформатують  у військове з’єднання №14,  котре дислокуватиметься в Володимирі-Волинському.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *