<

Кандидат в нардепи з Волині: нову правлячу коаліцію утворять «Народний Фронт» і «Блок Петра Порошенка»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 25.09.2014 / Статті / , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
12

Про майбутні вибори до Верховної Ради, лідерів парламентських перегонів і майбутнє України  розповів керівник обласного осередку партії Арсенія Яценюка «Народний Фронт» і кандидат у народні депутати в мажоритарному окрузі №19 Ігор Гузь, – повідомили у прес-службі кандидата.

Як ви вважаєте, хто з політиків наразі готовий взяти на себе відповідальність за долю країни?

У непрості для України часи, коли буде необхідно швидко відновлювати порядок і рятувати економіку, до влади прийшла нова команда на чолі із прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком. Саме їх я вважаю готовими до цього.

Нині уряд виконує величезні обсяги роботи у кількох напрямках: відновлення стабільності економіки, забезпечення сил АТО та слідування курсом європейської інтеграції.

Кабінет Міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком докладає максимум зусиль для підтримки стабільності в Україні та звільнення Донбасу від окупантів.

Сьогодні прем’єр веде до Верховної Ради команду лідерів, експертів, командирів добровольчих батальйонів та громадських діячів, щоб разом будувати сильну та потужну європейську Україну. Саме тому за його особистим запрошенням я очолив Волинський осередок партії «Народний Фронт».

Верховна Рада нового скликання повинна очиститися від регіоналівських недобитків та інших антиукраїнських сил. Народними депутатами мають стати професіонали, патріоти, люди, які почули вимоги Революції гідності та готові їх виконувати.

Яку ситуацію прогнозуєте у майбутньому парламенті? Хто сформує нову більшість?

Думаю, що нову правлячу коаліцію утворять «Народний Фронт» і «Блок Петра Порошенка». Це сьогодні дві найпотужніші політичні сили, які готові реально брати відповідальність за долю країни.

У опозиції до цих політсил можуть бути залишки Партії регіонів та їхніх сателітів, які все ще намагаються протиснутись у Верховну Раду. Але на сьогодні, я вважаю, немає часу для політичних ігрищ. Нам потрібна консолідована позиція, тому союз команди Арсенія Яценюка і «Блоку Петра Порошенка» потрібно підтримати заради єдиної, стабільної та заможної України.

За даними опитувань, сьогодні Порошенку та Яценюку довіряють більше 50% українців. Це дуже важливий показник. Люди хочуть бачити при владі сильну команду лідерів.

Яка зараз політична ситуація на Волині? Чи впевнені ви в перемозі провладних сил у області?

Волинь традиційно підтримувала політичні сили, які стоять на патріотичних позиціях, підтримують європейський курс та готові реально працювати для людей. Саме такими є «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка».

Нині ми налагоджуємо співпрацю з «Блоком Петра Порошенка» на Волині, і я очікую підтримку цієї політсили у мажоритарному окрузі №19.

Чим варто керуватися волинянам, коли вони ідуть на вибори? Голосувати «розумом» чи «серцем»?

Я закликаю волинян визначитися, яким вони хочуть бачити майбутнє України, і обирати серед кандидатів, що реально готові втілити їх сподівання. Якщо ви за єдину Україну, якщо ви за ефективні реформи, якщо ви за сильну модернізовану армію, закликаю вас як керівник осередку проголосувати за «Народний Фронт».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *